Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Järviruo’on leikkuuteknologia työpaja 24.5.

Tervetuloa mukaan järviruo’on leikkuuteknologia työpajaan! Järviruo’on korjuu ja leikkuuteknologia sekä hyödyntämispotentiaali ovat puhuttanut pitkään. Työpajan teemana ovat mm. korjuuteknologian nykytilanne, raaka-aineena käyttö teollisessa mittakaavassa, kustannustehokkuus sekä tulevaisuuden haasteet ja mahdollisuudet. Tervetuloa kuuntelemaan asiantuntijapuheenvuoroja ja kokemuksia, sekä keskustelemaan aiheesta Teams tapaamiseen.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Alustava ohjelma (pidätämme oikeuden muutoksiin)

8:30 Tervetuloa

  • Järviruo’on hyödyntämisen demonstrointi, Reeta Huhtinen, Turku Science Park
  • Korkean jalostusasteen tuotteet, Jan-Erik Lönnqvist, Åbo Akademi
  • Järviruo’on potentiaali ja määrä Varsinais-Suomessa, Maria Yli-Renko, ELY
  • Esimerkkejä korjuuteknologian nykytilasta, Jerome Tornikoski, Turun AMK

09:00 Alustuspuheenvuorot

  • Järviruoko uuden teollisuuden perustana, Timo Suutarla, Green Industry Park
  • Käytännön kokemuksia järviruo’on leikkuusta ja leikkuuteknologian kehityksestä, Patrik Salin, RS-Planering

09:45-10:15 Työpaja

  • Breakout rooms keskustelut
  • Työpajan purku

10:15-10:30 Yhteenveto ja jatkotoimenpiteet

Lisätietoa tapahtumasta antaa Ida Forssell-Martikainen

 

Järviruo’on leikkuuteknologia työpaja järjestetään osana BioDemo hankkeen toimintaa, jossa demonstroidaan uuden teollisuudenalan arvoketjuja. Hankkeen tavoitteena on edesauttaa bio- ja kiertotalouden mukaisen teollisen mittakaavan yritystoiminnan kehittymistä Turun seudulla. Hanke toteutetaan Europan unionin osarahoittamana yhteistyössä Turku Science Park Oy:n, Turun Ammattikorkeakoulun ja Åbo Akademin kanssa.

Kaikki Tapahtumat