Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Järviruoko ja rahoitus

Järviruoko ja rahoitus -webinaari

Tiistai 24.10.2023, 8:30-10:30, Microsoft Teams

Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/Jarviruoko_ja_rahoitus_2410_3294

Järviruo’on potentiaali teollisuuden raaka-aineena on nostettu esille useaan otteeseen viime vuosina. Järviruokokannan rajoittamisella on myös osoitettu olevan positiivisia vaikutuksia luonnon monimuotoisuuteen ja vesistöjen hyvinvointiin. Optimaalisessa tilanteessa, järviruo’on ympärille saadaan rakennettua useita eri liiketoimintamalleja ja arvoketjuja, joilla on suotuisa vaikutus niin työllistymiseen kuin ympäristölle. Järviruoko kestävän liiketoiminnan keskiössä vaatii kuitenkin ratkaisuja, toimintaa ja rahoitusta.

Mistä rahoitusta saa ja minkälaisessa muodossa? Mitkä ovat suurimmat rahoitushaasteet järviruokoliiketoiminnan ympärillä? Mitkä osa-alueet vaativat kriittisesti rahoitustukea, jotta järviruokoa voidaan tehokkaasti hyödyntää liiketoiminnassa? Mitä konkreettisia asioita on jo rahoitettu?

Vastauksia muun muassa yllä oleviin kysymyksiin ja keskustelua teemoihin liittyen tarjotaan  tiistaina 24.10.2023 järjestettävässä Järviruoko ja rahoitus -webinaarissa.

Puheenvuoroja kuulemme erinäisiltä rahoitusedustajilta ja osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja tuoda esille omia järviruokorahoitustarpeita. Tilaisuuteen saa myös toimittaa ennakkokysymyksiä mahdollisuuksien mukaan käsiteltäväksi.

 

Lisätietoa tapahtumasta antaa Ida Forssell-Martikainen

 

Järviruoko työpajat järjestetään osana BioDemo hankkeen toimintaa, jossa demonstroidaan uuden teollisuudenalan arvoketjuja. Hankkeen tavoitteena on edesauttaa bio- ja kiertotalouden mukaisen teollisen mittakaavan yritystoiminnan kehittymistä Turun seudulla. Hanke toteutetaan Europan unionin osarahoittamana yhteistyössä Turku Science Park Oy:n, Turun ammattikorkeakoulun ja Åbo Akademin kanssa. 

Kaikki Tapahtumat