Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Ilmoittaudu maksuttomaan IMAGO-valmennukseen!

Maksuton valmennus työnantajamielikuvan rakentamiseen – ilmoittautuminen IMAGO-valmennukseen on nyt auki!

IMAGO-valmennus pureutuu siihen, mikä tekee yrityksestä halutun työpaikan. Houkutteleva työnantajamielikuva saa osaajat kiinnostumaan ja nopeuttaa rekrytointia. Vetovoima perustuu kuitenkin pitovoimaan – työnantajamielikuvan takaa on löydyttävä työpaikka, jossa jokaisen ihmisen on hyvä olla ja työskennellä.

IMAGO-valmennuksessa opitaan rakentamaan sisältä vahva brändi. Sisältä vahva brändi ei ole kiiltokuva, vaan se perustuu sille, että yrityksessä tuetaan monenlaisten työntekijöiden työssä menestymistä ja työyhteisöön sitoutumista. Työnsä osaavat ja siinä viihtyvät työntekijät tekevät tulosta – ja tälle todellisuudelle perustuva työnantajamielikuva auttaa erottumaan työmarkkinoilla ja houkuttelee oikeat osaajat!

Maksuton IMAGO-valmennuskokonaisuus käynnistyy jälleen helmikuussa 2024. Kokonaisuus koostuu kahden kuukauden aikana toteutettavista kolmesta erillisestä valmennusiltapäivästä, joissa pureudutaan

  • vahvan työnantajamielikuvan ja yrityskulttuurin perusteisiin,
  • osaajien löytämiseen ja houkutteluun vaikuttavan markkinoinnin keinoin, ja
  • onnistuneen rekrytointi- ja perehdytysprosessin kulmakiviin.

Valmennus vahvistaa ymmärrystä työnantajamielikuvan sekä monimuotoisen rekrytointiosaamisen ja yrityskulttuurin merkityksestä liiketoiminnalle sekä auttaa yritystä tunnistamaan omat vahvuutensa ja kehityskohteensa työnantajana.

Valmennus on suunnattu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten johdolle ja HR:lle sekä muille avainhenkilöille. Se toteutetaan etäyhteydellä. Jokaiseen verkkovalmennusryhmään voi osallistua 10–20 yritystä ja 1–2 yrityksen avainhenkilöä.

Valmennus toteutetaan yhteistyössä TE-toimiston, ELY-keskuksen ja Aava & Bangin kanssa. Valmentajina toimivat Aava & Bangin viestinnän, markkinoinnin ja HR:n asiantuntijat.

Kiinnostuitko valmennuksista? Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja:

imago@te-toimisto.fi

Valmennus on osa valtakunnallista IMAGO-hanketta, jota koordinoi Pirkanmaan TE-toimisto. IMAGO toteuttaa osaltaan Talent Boost -toimenpideohjelmaa.

Kaikki Tapahtumat