Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Heräämö: Tekoälystä vauhtia innovaatioihin ja palvelukehitykseen

01.02. | 08:3010:00

Tekoäly ja data tarjoavat huikeita mahdollisuuksia kehittää innovaatioita ja entistä parempia palveluita sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Samaan aikaan on kuitenkin kiinnitettävä erityistä huomiota toimintaympäristön muutoksiin ja uusiin vaatimuksiin.

Tule kuulemaan, millaisia uusia mahdollisuuksia organisaatioille avautuu tulevaisuuden innovaatioiden ja ihmislähtöisen palvelukehityksen parissa!

Saat myös ensi käden tietoa siitä, miten juuri sinä voisit edistää ihmislähtöistä innovaatio- ja palvelukehitystä Suomessa. Tapahtumassa lanseerataan Sitra Lab 6: Datalla parempia palveluita -ohjelma. Aiemmista Sitra Lab -ohjelmista voit lukea täältä.

Tilaisuus järjestetään lähitapahtumana Turun Vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa osoitteessa Lemminkäisenkatu 12b, Turku, minkä lisäksi mukaan pääsee Sitran YouTube-kanavalla. Tilaisuus alkaa klo 8.30 ja päättyy klo 10.00. Tämän jälkeen paikan päällä osallistuvilla on mahdollisuus jäädä keskustelemaan ja kuulemaan lisää uudesta Sitra Lab 6 -ohjelmasta.

*************
Haluaisitko järjestää Satelliitti-Heräämön? Haluamme tarjota kaikille osallistujillemme mahdollisuuden pohtia ja keskustella Heräämön herättämistä ajatuksista yhdessä, paikkakunnasta riippumatta – koska uudet opit ja ajatukset ovat hyödyllisimpiä jaettuina! Kutsu siis kaverit tai kollegat yhteen aamukahvin äärelle seuraamaan tapahtumaamme 1.2. Omaa satelliittiasi varten tarvitset porukan lisäksi vain verkkoyhteyden sekä koneen ja näytön, jolta seurata Heräämö-lähetystä.

Kiinnostuitko? Ilmoittautumislomakkeella voit ilmoittaa myös alustavan kiinnostuksesi satelliitin järjestämiseen. Lähetämme kaikille kiinnostuksensa ilmaisseille sähköpostitse vinkit ja materiaalit järjestämisen tueksi.

***********
Lisätietoja ja ilmoittautuminen Sitran sivustolla

Tiedot

Päivämäärä:
01.02.
Aika:
08:30-10:00

Tapahtumapaikka

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki
Lemminkäisenkatu 12 B
Turku, 20520
+ Google Map

Järjestäjä

Sitra