Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

G30 Road Show

30.03.2023 | 08:3011:00

Meneekö pääsi pyörälle verkkouhkien ja kyberturvallisuuden maailmassa? Miten hallita yritysympäristöä tietoturvallisesti ja ennakoiden?
Tule Turkuun tankkaamaan aimo annos tuoretta tietoa digiuhkista ja niihin varautumisesta tietoturvaa kehittämällä. Samalla saat ajatuksia siitä, kuinka lisätä yrityksesi tehokkuutta ja laatua IT-kumppanin avulla – tapahtumassa esittäytyvät G30-ketjuyrittäjät.
G30 Road Show on G30 IT-ketjun kiertue ympäri Suomen. Työskentelet sitten yritysjohdossa, tietohallinnossa tai kyberturvallisuuden parissa, tervetuloa päivittämään tietämystäsi!

 

G30 Road Show

 

Aika: 30.3.2023 klo 8:30-11
Paikka: Spark Up Turku

Ohjelma

08:30 Aamukahvi

09:00 Tervetuloa G30 Oy esittäytyy

09:15 IT-Tiimi Oy palveluksessanne

09:30 TD Synnex – Henkilöstön tietoturvatietoisuus, miksi se on merkityksellistä?

10:15 Tauko

10:30 Documtec – Toiminnanohjauksella tehoja liiketoimintaan

11:00 Verkostoitumislounas

Tervetuloa Turkuun verkostoitumaan sekä kuulemaan mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja ja yritysesimerkkejä tehon ja turvan maailmasta!

Iltapäivällä mahdollisuus varata henkilökohtaisia konsultaatioaikoja.

Tapahtuma on maksuton, lounas- ja kahvitarjoilu!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.3.

Ilmoittaudu

Ilmoittamattomasta poissaolosta peritään 50€ tila- ja tarjoilumaksu

 

Henkilöstön tietoturvatietoisuus, miksi se on merkityksellistä?

Ciscon tuotteet tarjoavat kokonaisvaltaista tietoturvaa

Esittelyssä: Cisco Security Awareness – koulutus* Kokemuksen kautta oppimista

*Cisco Secure Awareness Training, tarjoaa joustavuutta ja tukea phishing-simulaatioiden, tietoisuuskoulutuksen – tai molempien – tehokkaaseen käyttöön sekä tulosten mittaamiseen ja raportointiin. Anna tietoturvatiimillesi mahdollisuus keskittyä reaaliaikaisiin uhkiin, ei loppukäyttäjäriskeihin. Tuote tarjoaa koulutusta, joka auttaa työntekijöitä työskentelemään älykkäämmin ja turvallisemmin. Saatavilla myös suomen kielellä!

Laadukas sisältö on keskeistä kaikissa turvallisuustietoisuusohjelmissa ja edellytys hauskan, houkuttelevan ja merkityksellisen koulutuskokemuksen tarjoamiselle. Asiantuntijatiimi on kehittänyt sisällön käyttämällä hyväksi todistettua pedagogista lähestymistapaa ja metodologiaa aikuisoppimiseen, mikä takaa korkeamman sitoutumisen. Käyttäjäsi oppivat kyberturvallisuudesta tavalla, joka laajentaa käyttäjien tietämystä ja lisää heidän kiinnostustansa organisaation suojaamiseksi.

 

Toiminnanohjauksella tehoja liiketoimintaan

Esittelyssä: Documtec Oy – Vision Moottori

Organisaatioiden yleisin ongelma on käytössä olevien ohjelmien heikko integraatioaste ja tiedonhallinnan pirstaloituminen. Ihannetilanteessa tieto kirjattaisiin vain yhden kerran, minkä jälkeen sitä hyödynnetään kaikissa liiketoimintaprosesseissa. Saman tiedon hyödyntäminen usealla tavalla tehostaa työntekoa ja vähentää riskiä virheiden tekemiseen. Jos kaikki tieto löytyy yhdestä paikasta, on koko henkilöstön helppoa pysyä ajan tasalla toiminnan etenemisestä.

Odottaminen ja uudelleen tekeminen ovat usein yritysten kalleimpia toimintoja. Kun prosessi on automatisoitu ja virheet eliminoidaan prosessin alusta lähtien, ei rahaa ja aikaa tarvitse käyttää niiden korjaamiseen. Toiminnanohjausjärjestelmän avulla voidaan sitoa liiketoiminnan prosesseja yhteen sekä mahdollistaa niiden välisen tiedonvälityksen.

Hyvällä ERP-ohjelmistolla (enterprise resource planning) on merkitys yrityksen kasvunpolulla.

Tiedot

Päivämäärä:
30.03.2023
Aika:
08:30-11:00
Kotisivu:
https://g30.fi/yleinen/tehoa-ja-turvaa-g30-road-show-tulee-2/

Tapahtumapaikka

SparkUp 1. krs.
Tykistökatu 4 B
Turku, 20520 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

G30 Finland
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto