Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Flavoria Innovation Festival hakee yrityksiä – ota yhteyttä 15.4. mennessä

Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus järjestää taas tulevana syksynä Flavoria Innovation Festivaalin, jonne haetaan nyt yrityshaasteita mukaan!

Tapahtuma on opiskelijoille suunnattu innovaatioviikko, jonka aikana he ratkovat yrityshaasteita monialaisissa tiimeissä. Yrityshaasteen mukaan tuominen on maksutonta. Mukaan etsitään erityisesti ruokaketjuun liittyviä haasteita.

Tuo oma haasteesi mukaan tapahtumaan. Haaste voi olla esimerkiksi tuotteen tai palvelun kehittäminen, tai prosessin uudistaminen. Saat haasteellesi useamman eri tiimin ratkaisuehdotuksen. Ideat voivat olla täysin toisistaan poikkeavia, ja saat yrityksellesi tuoretta, innovatiivista näkökulmaa.

Viime vuonna mukana oli opiskelijoita yli kymmenestä eri opinto-ohjelmasta ja yrityshaasteet saivat myös kansainvälistä näkökulmaa. Järjestämme tapahtuman osana Wisefood-hanketta yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. Myös kiertotalous teema tulee näkymään tänä vuonna tapahtumassa.

Lue lisää Innovation Festival _tiedote yrityksille ja https://wisefood.utu.fi/innovation-festival/

Haasteita haetaan mukaan nyt, ota yhteyttä viimeistään 15.4. mennessä! Haasteen ei tarvitse olla täysin selvä, voit ottaa yhteyttä ja mietitään yhdessä mikä olisi sopiva tapa olla mukana.

Ota yhteyttä

Emma Sivula
Projektikoordinaattori
Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus (ent. FFF) | Turun yliopisto
emma.sivula@utu.fi
+358 50 411 0475

Kaikki Tapahtumat