Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Älykkäät meriturvallisuusratkaisut ­työpajasarja, tilaisuus nro 3

EU:n osarahoittama, Turun ammattikorkeakoulu, Business Turku, Yrkeshögskolan Novia

Älykkäiden meriturvallisuusratkaisujen parissa toimivat – Tervetuloa keskustelemaan tarpeistanne!

Aika: Torstai 23.11.2023

klo 13.00–15.00
Paikka: Novia Aboa Mare, Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 Turku (Auriga Business Center), tila Baggö, 1. krs
Aihe: Älykkäät meriturvallisuusratkaisut – miten SafeSea-hanke voi auttaa?

Järjestämme järjestyksessään kolmannen tiiviin ja informatiivisen työpajan älykkään meriturvallisuuden parissa toimiville yrityksille ja organisaatioille torstaina 23.11.2023 Novia Aboa Maren tiloissa Auriga Business Centerissä sataman vieressä. Huomaathan, että paikka on tällä kertaa eri kuin aiemmissa tilaisuuksissamme.

Työpajassa Marko Aheristo Rajavartiolaitoksesta alustaa katsauksella Rajavartiolaitoksen alushankkeista. Luvassa on lisäksi vapaamuotoista keskustelua ja kahvitarjoilu, joka alkaa jo 12.45. Toisena aiheena on hankkeessa järjestettävä hackathon. Tule mukaan kuulemaan, mitä Rajavartiolaitoksen alushankinnoille kuuluu, ja keskustelemaan alustuksen pohjalta, mitä omaa yritystäsi kiinnostavaa niihin voisi liittyä. Lisäksi voit osallistua yritystäsi hyödyttävän hackathonin suunnitteluun – mitä opiskelijat voisivat ideoida ja kehittää?

Kaikki alueen yritykset ja muut sidosryhmät ovat lämpimästi tervetulleita paikalle. Työpaja järjestetään osana SafeSea-hanketta. Aiemmat työpajat Älykkäät meriturvallisuusratkaisut -työpajasarjassamme on järjestetty 16.5.2023 ja 29.8.2023.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 21.11.2023. Ilmoittaudu tästä

Lisätietoa tapahtumasta: Tapio Karvonen

Kaikki Tapahtumat