Kiihdytysohjelma BusinessUp on intensiivinen ohjelma, joka tarjoaa mentorointia, koulutusta ja verkostoitumista, jotka ovat välttämättömiä polkaistaessa yrityksen kasvu käyntiin – ja tämä kaikki ilmaiseksi! Ohjelmaan haetaan mukaan aloittavia yrityksiä, tiimejä ja yksittäisiä hakijoita toimialaan katsomatta. Mukaan tarvitset vain toteuttamiskelpoisen liikeidean.

BusinessUp tarjoaa parhaat mentorit, koulutuksen ja ohjauksen yrityksesi käynnistämiseen ja kasvattamiseen. Ohjelma auttaa tuomaan selkeyttä startupisi konseptiin ja kiteyttämään asiakaslupauksesi.

Kahdeksan viikon ohjelman jälkeen sinä ja tiimisi olette valmiita liiketoiminnan aloittamiseen. BusinessUpissa jokainen tiimi saa oman mentorin, jonka lisäksi tarjolla on vertaistukea ja kansainvälisiä mentoriyhteyksiä. Yhteistyö tuo osallistujille uusia näkökulmia ja moninkertaistaa verkostoa.

BusinessUp

Business Turun BusinessUp-kiihdytysohjelman hakuaika on kesällä ja kiihdytys starttaa syyskuussa.

Mukaan mahtuu 10 skaalautuvaan, innovatiiviseen ideaan perustuvaa tiimiä.

Englanninkielisen ohjelman päättyessä ideasi ympärille on muotoutunut liiketoimintakonsepti ja sinulla on valmiudet esitellä se ensivaiheen sijoittajille ja/tai asiakkaille.

Startup Journey opiskelijoille

Boost Turku ry tukee ja inspiroi Turun opiskelijoita startup-yrittäjyyteen.

Boost Turku tuottaa etenkin opiskelijoille suunnattua kiihdytysohjelmaa nimeltä Startup Journey.

Haku ohjelmaan on keväällä ja 10-viikkoinen ohjelma pyörii kesän ajan.

Tunnetko jo startup-yhteisö SparkUpin? Tapahtumia, alan toimijoita ja verkostoja saman katon alla Turun ElectroCityssä!