Siirry sisältöön

Yhteystiedot

Michael Lindholm

Asiakkuuspäällikkö
TechTurku
040 502 0089

Olen koulutustaustaltani luonnontieteiden kandidaatti (ICT) Åbo Akademista sekä sähköasentaja. Olen toiminut ICT-alan yrittäjänä yli 25 vuotta ja aloitin Turku Science Park Oy:ssä joulukuussa 2017. Olen myös yli kymmenen vuotta ollut aktiivinen yrittäjäjärjestössä. Olen toiminut mm. Turun Yrittäjien varapuheenjohtajana, Varsinais-Suomen ja Suomen yrittäjien hallituksen jäsenenä ja Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen sekä valtakunnallisen ruotsinkielisen verkoston puheenjohtajana. Olen myös ollut Åbo Svenska Teaternin puheenjohtajana vuosina 2016-2020.

Erityisalojani ovat yrittäjyys, verkostoituminen ja kansainvälistyminen sekä luovien alojen teknologiaan keskittyvät verkostot kansallisesti ja kansainvälisesti.

Toimenkuvaani sisältyy alueellamme älyteknologiaan eli AI:hin ja ICT liittyvien asioiden koordinointi sekä yhteistyö elinkeino-organisaatioiden kanssa. Elinkeinoelämän, yliopistojen, koulutuksen ja julkisen sektorin tiiviimpi yhteistyö luo pohjan uusille innovaatioille sekä menestyksellisiä uusia tuotteita.

Edellä mainittuihin liittyvissä asioissa voin auttaa teitä, ollaan siis yhteyksissä!

Muut yhteystiedot