Project Club on uudenlainen tapa yhteisprojektien suunnitteluun, jossa korostuu avoimuus ja eri toimijoiden osaamisen tehokas hyödyntäminen. Clubin toiminta keskittyy tukemaan projekteja niiden varhaisessa vaiheessa. Sen tavoitteena on projektien laadun ja vaikuttavuuden maksimointi.

Voit itse tuoda Clubiin oman projekti-idean ja -aihion täyttämällä sen tiedot tälle lomakkeelle. Valmistaudu pitämään noin viiden minuutin esityksen ideastasi. Huomaathan, että osa projekteista ovat luottamuksellisia. Näitä ei käsitellä julkisesti eikä niistä saa jakaa tietoa ulkopuolisille.

Tapaamisissa on yleensä jostain aiheesta lyhyt alustus. Alustuksen jälkeen käydään projektit lyhyesti läpi. Läpikäynnin jälkeen siirrytään keskusteluun, jonka tavoitteena on antaa idean esittäjälle vinkkejä ja löytää parhaat kumppanit mukaan hankevalmisteluun. Päätös tarkoittaa lähinnä sitä, että päätetään jatkaa projektista keskustelua jonkun ryhmän toimesta. Tiedot päivitetään listalle, jotta muut asianomaiset löytävät ”valmisteluryhmän”.

Clubissa voit nostaa esimerkiksi tämäntyyppisiä projekteja

Projektiklubi on auki Varsinais-Suomen alueen toimijoille sekä kutsulla muille.

Clubin kokouksissa olemme keskustelleet mm. Green ICT ja Digital City Twin mahdollisuuksista sekä Allied ICT Finlandin 17 teemakokonaisuuksista.

Project Club tapaaminen

Seuraava Clubi-tilaisuus ei ole aikataulutettu

Viimeisimmät uutiset rahoituksista, veturihankkeista, yritysten kokemuksista jne. Tällä kertaa keskustellaan laajemmin erityyppisistä mahdollisuuksista.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu tästä:

Tästä pääset myöhemmin ilmoittautumaan
""