Siirry sisältöön

Yhteystiedot

Raimo Vuopionperä

Raimo Vuopionperä

Erityisasiantuntija
CleanTurku
010 321 8867

Olen koulutustaustaltani fysiikan tohtori (Helsingin Yliopisto). Olen toiminut vuodesta 2020 lähtien Turku Science Park Oy:n Clean-tiimissä erityisasiantuntijana sekä Kasvua sähköistymisen yritysekosysteemistä (EAKR) 2020-2022 -hankkeen projektipäällikkönä. Tehtäviini kuuluu tukea alueen yrityksiä kaikissa liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun liittyvissä asioissa.

Urani aikana olen työskennellyt sekä tutkimuksen että tuotekehityksen parissa ja olen myös työskennellyt sekä yrityksen hallituksessa, että ollut perustamassa startup-yritystä. Minulla on myös paljon kokemusta erilaisista ”public-private partneship” yhteistyömallien ja instrumenttien luomisesta, käytöstä ja rahoitusten hakemisista. Tarkemmat tiedot työurastani löytyy LinkedIn-profiilistani.

Olen luonteeltani generalisti ja urani aikana minulle on tullut paljon kokemusta seuraavista aloista ja asioista: IoT, data-analytiikka, pilvilaskenta, kommunikaatiotekniikat, ICT, kestävä kehitys, energia-asiat/tehokkuus, energiatekniikat, sähköistymisen vaatimukset (laaja perspektiivi), logistiikka ja yleensäkin fysiikka. Myös patentointi ja IPR-asiat kuuluvat osaamisportfoliooni.

Autan mielelläni alueen toimijoita akkuteknologioihin, energiatekniikoihin (mukaan lukien P2X ja X2P), kommunikaatioteknologioihin, Business Finland/EU-rahoitukseen ja yhteistyön luontiin liittyvissä asioissa.

Muut yhteystiedot