Siirry sisältöön

Yhteystiedot

Aino Ukkola

Johtaja
Projektit & kehittäminen
010 321 8865
+358 44 907 5200

Teen työtä Business Turussa sen eteen, että pystymme hyödyntämään yrityspalveluissa julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyön parhaalla mahdollisella tavalla. Arjessa tämä tarkoittaa toimijoiden verkottamista ja sellaisten kehittämishankkeiden suunnittelua ja toteuttamista, joissa yhdistyy yritysten liiketoimintamahdollisuuksien ja toimintaympäristön kehittäminen. Olemme ylpeitä siitä, että pystymme hyödyntämään hankerahoitusta seudun yritysten palvelemiseen. Haluamme olla hanketoimijana parhaiden joukossa!

Teen erittäin tiiviisti yhteistyötä Turun kaupungin kanssa. Myös viiden muun Suomen suurimman kaupungin yrityspalvelut ovat minulle tuttuja. Yrittäjien kannattaa ottaa minuun yhteyttä kaivatessaan vinkkejä kaupunkien suuntaan toimiessa. Hankeyhteistyön asioissa autan mielelläni kaikkia.  

Olen asunut Turussa vuodesta 1993 muutettuani Oulusta opiskelemaan (VTM) ja rakastuin seutuun heti. Siksi koenkin tekeväni unelmatyötä. Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluissa olen työskennellyt vuodesta 2005 ja tunnen hyvinvointialan, luovan alan  sekä älykkään ja kestävän kaupunkikehittämisen erityispiirteet. Erityisen ylpeä olen siitä, että olen ollut hankkimassa kehittämisrahoitusta ja käynnistämässä erilaisia palvelu- ja liiketoimintaympäristöjä kuten Logomo, Kunnonkoti, Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki ja Flavoria.

Logomo, Fortuna-kortteli, Kunnonkoti, Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki ja Flavoria.

Muut yhteystiedot