Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työhyvinvoinnin verkostot – uutta virtaa jaksamiseen ja hyvinvointiin

Työhyvinvoinnin edistämisen interventioissa osallistuja saavat asiantuntijan ja ryhmän tukea työhyvinvoinnin parantamiseen. Toteutamme intervention vuoden kestävässä ryhmätoiminnassa, joka koostuu työpajoista ja omaehtoisesta hyvinvoinnin edistämisestä. Tarjolla on fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin ryhmät sekä luentoja palautumisesta ja ravitsemuksesta.

Työpajat ovat tarkoitettu varsinaissuomalaisille pk-yrityksille. Osallistuvien yrittäjien toimialoja ei ole rajattu, mutta toiminta on suunnattu erityisesti toimialoille, joissa Covid-19 on tuonut haasteita. Aloja ovat esimerkiksi matkailu, ravitsemuspalvelut, kulttuuri- ja tapahtumatuotanto.

Työpajasarjaan osallistuminen on yrittäjille maksutonta.

Sarjan ensimmäinen tapaaminen ”Työhyvinvoinnin verkostot vesille: omasta hyvinvoinnista liikkeelle” pidetään 14.12.2021.

Tutustu koko sarjan sisältöön tarkemmin tästä linkistä.

VERKKO – ponnahdus uusiin liiketoimintamalleihin ja parempaan hyvinvointiin – hankkeen toteuttaa Turun ammattikorkeakoulu. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja kesto on 1.9.2021-30.6.2023. Hanke rahoitetaan osana unionin Covid-19 pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Kaikki Tapahtumat