Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talent Boost Summit 2021

28.10.2021 | 08:00-29.10.2021 | 17:00

Talent Boost Summit on vuosittainen tapahtuma, jonka tavoitteena on löytää keinoja siihen, miten yhdessä kansainvälisten osaajien avulla voidaan ratkaista Suomen osaajapulaa, luoda uusia innovaatioita sekä kasvua. Summit on tarkoitettu niille, jotka haluavat laajentaa osaajapooliaan sekä Suomen rajojen ulkopuolelle että Suomessa asuviin kansainvälisiin osaajiin.

Summitin ensimmäisen päivän alkuun Nokian Head of Inclusion & Diversity Anneli Karlstedt avaa keynote -puheenvuorossaan monimuotoisuuden merkitystä menestyvälle liiketoiminnalle. Seminaariosuuden päättää ETLAn toimitusjohtaja Aki Kangasharju, joka visioi kansainvälisten osaajien roolia Suomen talouden kasvulle ja kilpailukyvylle pandemian jälkimainingeissa.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Päivän päättää työnantajien ja kansainvälisten osaajien väliset lyhyet, etukäteen sovitut 1:1 -tutustumistapaamiset. Virtuaalinen tapahtuma-alusta on avoin tapaamisten sopimiselle myös summitin toisena päivänä.

TYÖNANTAJANA KANNATTAA OSALLISTUA KOSKA SAAT:

  • tietoa siitä miksi ja miten kannattaa rakentaa monimuotoista organisaatiota ja siten vahvistaa liiketoimintaasi
  • arvokkaita kandidaattiliidejä ja rakennat työnantajakuvaasi helposti ja kustannustehokkaasti verkostoitumalla kansainvälisten osaajien kanssa niin Suomessa kuin ulkomailla.

Esimerkkejä konkreettisista hyödyistä:

  • tutustu kansainvälisten osaajien profiileihin etukäteen ja sovi heidän kanssaan virtuaalisia 1:1-tapaamisia
  • näy työnantajana ja ilmoita avoimista työtehtävistä virtuaalisella ständillä
  • houkuttele osaajakandidaatteja juontamalla 45 min pituinen ohjelma virtuaalisella lavalla
  • saa tietoa tarjolla olevista palveluista, jotka tukevat kansainvälistä rekrytointia ja monimuotoisen organisaation rakentamista

MILLOIN

Torstai 28.10.2021

8:45 Welcome words
9:00 Keynote: Business advantage through inclusion & diversity, Anneli Karlstedt, Head of Inclusion & Diversity, Nokia
9:30 Panel discussion
Public-Private-People Partnerships supporting talent attraction & retention
10:15 Break
10:30 Study and work in Finland
12:00 Lunch break
12:30 Accessing the open and hidden job markets in Finland
13:30 Closing words
Talent attraction & retention boosting Finland’s post-COVID growth
Aki Kangasharju, CEO, ETLA Economic Research
14:00 Pre-booked online 1:1 meetings
Virtual stands
17:00 Event ends

Perjantai 29.10.2021

9:00 Pre-booked online 1:1 meetings
Virtual stands
17:00 Event ends

MITÄ?

Tapahtuma on tarkoitettu työnantajille, jotka haluavat laajentaa nykyistä osaajaverkostoaan sekä kansainvälisille osaajille Suomessa ja ulkomailla. Virtuaaliständeillä työnantajat voivat kertoa työyhteisöstään ja verkostoitua osaajien kanssa. Talent Boost -verkoston edustajat tarjoavat kansainväliseen rekrytointiin liittyviä palveluitaan ja osallistujat voivat etukäteen sopia kahdenkeskeisiä virtuaalitapaamisia. Tapahtuma on erinomainen mahdollisuus näkyä niin työnantajille kuin työnhakijoille.

Tapahtuma on englannikielinen ja soveltuvin osin tekstikäännetty suomeksi.

MITEN?

Tapahtuma on maksuton, ilmoittautudu 15.10. mennessä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuneille lähetetään kutsut virtuaalialustalle 18.10.2021. Koronatilanteen salliessa työnantajat ja osaajat voivat kohdata myös Talent Hubien järjestämissä fyysisissä tapahtumissa eri puolilla Suomea.

KUKA?

Talent Boost Summit järjestetään työ- ja elinkeinoministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön, Business Finlandin, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen koordinoiman Kokka kohti Suomea -hankkeen sekä kansainvälisen rekrytointimallin kansallisesta koordinaatiosta vastaavan Uudenmaan TE-toimiston yhteistyönä. Vuoden 2021 Talent Boost Summitin koordinaatiosta vastaa Espoon kaupunki. Turku Science Park Oy on tapahtuman kumppanina.

Kaikki Tapahtumat