Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talent Boost Breakfast: Employer branding – kasvun ja kansainvälistymisen valttikortti

Jotkut yritykset tunnetaan paikkoina, joihin kaikki haluavat töihin. Se voi johtua loistavasta työyhteisöstä, tärkeästä missiosta tai toimivasta kulttuurista. Usein kyse on näiden kaikkien kombosta ja tehokkaasta viestinnästä. Tällöin kyseessä on onnistunut employer branding eli työnantajabrändi. Työnantajabrändin kehittäminen on keino erottua eduksi ja helpottaa uusien osaajien houkuttelua. Lyhyesti sanottuna työnantajabrändi on kasvun ja kansainvälistymisen valttikortti!

Vuoden 2022 ensimmäisessä Talent Boost Breakfast -tilaisuudessa keskustellaan työnantajabrändistä rekrytoinnissa: miksi se on tärkeää, ja mitä onnistunut brändääminen vaatii? Lisäksi keskustellaan kansainvälistymisestä, ja annetaan vinkkejä ensimmäistä kv-rekrytointiaan pohtiville yrityksille.

Aamun keynote-puheenvuorot tarjoavat käytännön vinkkejä työnantajakuvan kehittämiseen. Puhetta seuraa Q&A-sessio ja yleisösuosikiksi muodostunut yrityspaneeli, jossa eri alojen yritysten edustajat keskustelevat omista kokemuksistaan liittyen aamun teemaan.

Ilmoittaudu tästä

Torstain 7.4.2022 ohjelma:

9.00-9.05 Aloitussanat, juontaja Olli Hakala, yhteyspäällikkö, Turun kauppakamari

9.05-9.30 Keynote 1: Miksi yrityksesi työnantajamaineella on merkitystä ja mitä tehdä, että parhaat tekijät valitsevat juuri teidät, Piia Rajakallio, Senior Consultant, Wise Consulting

9.30-9.35 Keynote 1 Q&A

9.35-9.45 Keynote 2: Maksuttomat IMAGO-valmennukset yrityksille, Marjo-Riikka Utriainen, koordinaattori, Pirkanmaan TE-palvelut

9.45-9.50 Keynote 2 Q&A

9.50-10.25 Yrityspaneeli, juontaja Kimmo Laine, Head of Growth, Heltti

  • Minna Vesterinen, Talent Acquisition Partner, PerkinElmer Wallac
  • Milla Heikkilä, Chief Happiness Officer, Sofokus
  • Jonna Stenberg, Global Human Resources Business Partner, Cadmatic

10.25-10.30 Lopetus

Puhujien kuvaukset:

Piia Rajakallio, Senior Consultant, Wise Consulting

Piia on rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan kehittäjä ja hyvän johtamisen puolesta puhuja. Yhteiskunta muuttuu ja yritysten tekemisen on muututtava sen mukana. Muovaamalla mielikuvaa yrityksestä työnantajana sisältä käsin voidaan ainoastaan vaikuttaa sen houkuttelevuuteen ja arvoon työntekijöiden silmissä. Sillä matkalla siis olemme, yhdessä.

Marjo-Riikka Utriainen, koordinaattori, Pirkanmaan TE-palvelut

Marjo-Riikka kehittää palveluita yritysten osaajapulaan ja kasvun tueksi. Hän koordinoi valtakunnallista IMAGO -ohjelmaa, joka tarjoaa valmennuspalveluita yrityksille työnantajakuvan, rekrytointiosaaminen ja monimuotoisen työyhteisön johtamistaitojen kehittämiseksi. Marjo-Riikka on liikkunut kansainvälisen rekrytoinnin ja yrityspalveluiden verkostoissa yli kymmenen vuotta ja uskoo, että avoimella ja ennakkoluulottomalla palveluiden uudistamisella sekä yhteistyöllä yritysten, julkisten ja yksityisten toimijoiden kanssa osaajapula saadaan ratkaistua.

Minna Vesterinen, Talent Acquisition Partner, PerkinElmer Wallac

Minä olen ihmisistä innostuva rekrytoinnin ammattilainen ja olen auttanut yhdistämään yrityksiä ja työnhakijoita jo 15 vuoden ajan. Nyt työskentelen PerkinElmerillä Senior Talent Acquisition Partnerina vastaten Suomen rekrytoinneista ja työnhakijoiden houkuttelemisesta. PerkinElmerillä työn merkityksellisyys nousee korkealle: Meidän jokainen työntekijämme voi työpäivän päätteeksi kertoa tehneensä hyvää ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin eteen.

Milla Heikkilä, Chief Happiness Officer & Partner, Sofokus Group

Milla Heikkilä on modernin henkilöstöhallinnon puolestapuhuja. Nykyisessä työssään Milla vastaa IT-alan konsultointiyritys Sofokuksen henkilöstöstä, painottaen ihmisten hyvinvointia ja onnellisuutta. Millalla on usean vuoden kokemus rekrytoinnista ja systemaattisesta työnantajamielikuvan kehittämisestä. Sofokus onkin tunnettu työnantajana, joka aidosti välittää työntekijöistään.

Jonna Stenberg, Global HR Business Partner, Cadmatic

Jonna Stenberg on HR-moniosaaja, jota veti Cadmaticissa puoleensa sen kasvuhalu ja kasvukyky. Jonna on luotsannut vahvasti kasvu-uralla olevan globaalin ohjelmistoyrityksen HR-funktiota helmikuusta 2020. Tänä aikana yrityksen henkilöstömäärä on kasvanut 25 prosenttia, mikä on vasta alkua. Cadmaticille kasvu tarkoittaa uusien asiakkaiden ja työkavereiden lisäksi uusia rakenteita, työnkuvia, urapolkuja ja työn ulottuvuuksia. Samalla pidetään huolta ketteryydestä, merkityksellisyydestä sekä arvoista – ja nautitaan kasvutarinan eri käänteistä ja hiotaan yrityskulttuurista timanttia.

Talent Boost Breakfast on osa kansallista Talent Boost -toimenpideohjelmaa, ja sen järjestää Turku Science Park Oy, TE-palvelut ja Turun kauppakamari. Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii rekisteröitymisen. Lisätietoja: Barbara Simell (barbara.simell@turkubusinessregion.com).

Kaikki Tapahtumat