Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

WTC eCommerce Talks & Workshop

Miten digitalisaatio ja eCommerce ovat yhteydessä toisiinsa? Onko verkkokauppa eri asia kuin eCommerce? Miten luodaan kitkaton asiakaskokemus? Miltä näyttää eCommercen tulevaisuus ja miten siinä pärjää?

Keskustelijoina:

  • Johanna Rantala, Scandinavian Outdoor
  • Heidi Silvennoinen, Pentik
  • Annina Hokkanen, VR
  • Kim Sjöholm, Warasto

Paneelikeskustelua vetää Michael Lindholm Turku Science Parkilta.

eCommerce paneelikeskustelun jälkeen lähdemme yhteistyössä jatkamaan keskustelua ja miettimään konkreettisia toimenpiteitä ja ratkaisuja uusien digitaalisten liiketoimintamallien kehittämiseen. Mukaan toivomme kaikkien toimialojen edustajat.

Uusilla digitaalisilla liiketoimintamalleilla haetaan satojen prosenttien kasvua, perinteisellä kehityksellä tulokset ovat paljon vaatimattomammat. Millä tavoin kehitämme alueemme yritysten digitaalisuutta ja yhteistyöverkostoja, jotta se pääsisi tämäntyyppisiin lukemiin? Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan. Workshop alkaa nk. ”open table” keskustelulla, jossa kerätään aiheita ja otsikkoja työstettäviksi.

Ryhmittäydytään ja keskustellaan valituista otsikoista eri ryhmissä – keskustelujen moderaattoreina toimivat mm. Titiana Ertiö, PhD, Research Manager, Turun Yliopisto; Michael Lindholm, Network Manager, Turku Science Park ja Heidi Saaristo, Senior advisor internationalization, WTC Turku.

ilmoittaudu mukaan eCommerce Talks & Workshop (lyyti.fi)

Lisätietoa tapahtumasta: Heidi Saaristo

Kaikki Tapahtumat