Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Visit Finlandin DataHub haltuun!

28.09.2021 | 13:0016:00

Yrityksesi matkailupalvelut digitaalisesti ostettavaksi kotimaassa ja kansainvälisesti – työpajat pienryhmissä! Valitse mihin kolmesta etätyöpajasta osallistut.

Käynnistämme kolmen työpajan sarjan, jossa tarkoituksena on saada varsinaissuomalaiset matkailupalvelut kattavasti yrityksien omiin digitaalisiin myynti- ja markkinointikanaviin, alueorganisaatioiden myyntikanaviin sekä Visit Finlandin DataHub –tietokantaan. Visit Finlandin DataHubin kautta suomalaiset matkailutuotteet välittyvät useisiin eri kansainvälisiin ja kotimaisiin digitaalisiin myyntikanaviin. Datahub-tietokannan hyödyntäminen on ilmaista sekä matkailuyrityksille että Datan hyödyntäjille.

Lähde siis mukaan tallentamaan yrityksesi matkailupalvelut tietokantaan ja varmistamaan näin alueemme matkailupalveluiden näkyvyys kansainvälisesti!

Valitse ilmoittautuessasi mihin kolmesta työpajasta osallistut: 28.9. / 12.10. / 26.10. Sisältö on kaikissa sama ja työpajan kesto klo 13.00 – 16.00. Työpajat pidetään etänä, saat linkin ilmoittautumisen vahvistusviestissä.

Ilmoittaudu tästä

Tapahtuman järjestää Turku Science Park Oy. Lisätietoja tapahtumasta antaa tarvittaessa Anne Muurinen.

Matkailuelinkeinon elpymistä edistävät kehittämishankkeet -rahoitus. 

Tiedot

Päivämäärä:
28.09.2021
Aika:
13:00-16:00

Tapahtumapaikka

On line -tapahtuma

Järjestäjä

Turku Science Park Oy