Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Vihreän siirtymän eriste- ja akustiikkamateriaalit

Tervetuloa kuulemaan eriste- ja akustiikka alan vihreän siirtymän ratkaisuista ja niiden käyttöönoton mahdollisuuksista ja haasteista rakennusalalla. Tilaisuus on suunnattu rakennus- ja rakennustuotealan, sekä kiertotalouden ammattilaisille, asiantuntijoille ja toimijoille, jotka haluavat olla edistämässä vihreää siirtymää.

Alustava ohjelma ja ilmoittautuminen

 

Lisätietoja tapahtumasta antaa Ida Forssell-Martikainen

 

Tilaisuus on jatkumoa viime marraskuussa järjestetylle seminaarille Paimiossa, jossa verkostoituminen oli aktiivista ja saimme kuulla useamman ajatusta herättävän puheenvuoron. Aiemmasta tapahtumasta voit lukea lisää tästä 


Vihreän siirtymän eriste- ja akustiikkamateriaalit -tapahtuma järjestetään yhteistyössä ja osana BioDemo ja Next Level hankkeiden toimintaa. BioDemo hankkeessa demonstroidaan uuden teollisuudenalan arvoketjuja ja tavoitteena on edesauttaa bio- ja kiertotalouden mukaisen teollisen mittakaavan yritystoiminnan kehittymistä Turun seudulla. Hanke toteutetaan yhteistyössä Business Turku, Turun ammattikorkeakoulu ja Åbo Akademi. Next Level hankkeessa tuetaan pk-yrityksiä muutostilanteiden kohtaamisessa ja tavoitteena on kasvattaa varsinaissuomalaisten yritysten hiiliviisaus- ja kiertotalousosaamista sekä muutosjoustavuutta yrityslähtöisesti ja vaikuttavasti liiketoimintaa kehittäen. Next Level hanke toteutetaan yhteistyössä Yrityssalo, Ukipolis, Turun ammattikorkeakoulu, Parainen ja Kemiön kunta. 

Kaikki Tapahtumat