Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Turun seudun kestävän matkailun -ohjelman valmennus- ja työpajapäivä

 

Kohti kestävää matkailua!

Turun seudun kestävän matkailun -ohjelman valmennus- ja työpajapäivä Visit Finlandin Sustainable Travel -ohjelman mukaisesti.

Aika:          5.2.2020, 6.2.2020, 7.2.2020 -> kolme samansisältöistä päivää!

Paikka:      Villa Marjaniemi, Marjaniementie 50, Turku (7.2. tapahtuma Kultaranta Resort)

Visit Finland on luonut matkailuyrityksille ja –alueille tarkoitetun kestävän matkailun Sustainable Travel Finland kehityspolun ja merkin. Sustainable Travel Finland ohjelman ja merkin tavoitteena on edistää kestävää matkailua Suomessa, helpommin ja yhtenäisemmin viestiä Suomesta kestävän matkailun maana sekä helpottaa matkailijoiden valintoja matkustuspäätöksiä tehtäessä. Visit Turku ja Turku Science Park Oy lähtevät yhteistyössä rakentamaan Turun seudun Sustainable Travel Finland -ohjelmaa. Tavoitteena on saada Turun seudun matkailuyrityksistä mukaan 51% kestävän matkailun ohjelmaan.

Koko päivän kestävä valmennus, jossa aamupäivällä virittäydytään aiheeseen ja iltapäivällä työskennellään yhdessä. Valmennuspäivän jälkeen yritys voi valita mitä merkkiä/sertifikaattia lähtee tavoittelemaan. Valmennuspäivät ovat sisällöltään samanlaisia. Yritys voi tarvittaessa valita eri päivistä ap/ip valmennuksen. Valmennuspäivässä kerrotaan lisää ohjelmaan hyväksyttävistä sertifikaateista. Valmennuspäivä on yrityksille ilmainen. Valmennukseen osallistujia suositellaan ottamaan mukaan omat tietokoneet.

Ilmoittaudu 5.2. tapahtumaan  tästä.

Ilmoittaudu muihin päiviin:

Ilmoittaudu 6.2. valmennukseen tästä.

Ilmoittaudu 7.2. valmennukseen tästä.

Huom. päivät ovat sisällöltään samat.

Ohjelma:

klo 9.00 Tilaisuuden avaus, Satu Hirvenoja, Visit Turku ja Anne Muurinen, Turku

Science Park Oy, Anu Nylund  Mood of Finland

klo 9.10-12.00 Vastuullisuuden osa-alueet: ekologinen, taloudellinen, sosiokulttuurinen ja eettinen vastuullisuus. Käytännön esimerkkejä ja yhdessä oppimista.

klo 12.00-13.30 Lounas ja lyhyt ulkoiluhetki

klo 13.30-14.00 Vastuullisuuden markkinointi ja viestintä

klo 14.00 Kahvit, työpajan ohjeistus ja ryhmiin jako

klo 14.15-15.15 Ryhmätyöskentelyä, sovelletaan aamupäivän sisältöä osaksi yrityksien tulevaa toimintaa. Valmennuksen jälkeen yritykset osaavat tehdä omat vastuullisuuden kehittämisen suunnitelmansa.

klo 15.15-16.00 Ryhmätöiden tulokset, yhteenveto, tutustuminen Sustainable Travel Finland -sähköiseen alustaan ja tulevat toimenpiteet.

Tehdään yhdessä Varsinais-Suomesta vastuullisen matkailun kärkikohde!

 

Järjestäjä: Visit Turku ja Turku Science Park Oy/Elämyksiä maaseudulle -hanke.

Lippu maaseuturahasto ja Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Kaikki Tapahtumat