Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tuotteet maailmalle – Get together päivä

Turku Science Parkin osatoteutukseen #kestäväänostetta liittyy matkailuyritysten kanssa yhteistyössä toteutettava matkailupalveluiden tuotekehitystyö.
Varsinaiset tuotekehityksen työpajat alkavat syksyllä 2022, joihin tavoitellaan 60 yrityksen osallistujajoukkoa. Työpajoja on yhteensä viisi ja tavoitteena on tuotteistaa 20-30 tuotetta digitaalisesti ostettavaan muotoon syksyn aikana. Työpajojen toteutuksen tarkempi aikataulu julkaistaan kevään aikana.

Toteutamme jo kevään aikana tuotekehityksen valmisteluun, ideointiin ja yhteiseen sparrailuun liittyviä Get Together –tilaisuuksia. Get Together –tilaisuudet ovat avoimia tilaisuuksia kaikille Espoon, Helsingin ja Turun alueella toimiville matkailuyrityksille. Niiden tarkoituksena on kuulla, kartoittaa ja tarkentaa yritysten tarpeita ja toiveita tuotekehitykseen liittyen, sparrailla digitaalisen myynnin ja ostettavuuden teemoista sekä keskustella alustavalinnoista.
Get Together –tilaisuuksia on tarjolla kevään aikana seuraavasti – voit osallistua juuri sinulle parhaiten sopivaan ajankohtaan

Pe 22.4. klo 9.00–10.00
Ti 10.5. klo 9.00–10.00
Ti 24.5. klo 9.00–10.00

Get Together –tilaisuuksissa kanssasi ovat FlowHousen Anne Kaakkuriniemi ja Jouni Kärkkäinen.
Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua. Tule mukaan tilaisuuteen hetki ennen aloitusaikaa
flowhouse.whereby.com/flowhouse

Laita sinulle sopiva ajankohta jo nyt kalenteriisi webinaarilinkin kera ja tavataan kevään aikana!

Kaikki Tapahtumat