Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sote-digi-kohtaamispaikka

23.03.2022 | 09:0010:00

Oletko kehittämässä uutta teknologista ratkaisua tai sovellusta, joka voisi sopia tulevaisuuden terveys- ja hyvinvointialan tarpeisiin?
Kaipaako ideasi sparrausta tai tuotteesi testausta?
Soveltuisiko tuotteesi tai palvelusi myös sote-alalle?
Tuo ideasi tai tuotteesi Terveyskampuksen ja REDI SOTE-hankkeen järjestämään sote-digi-kohtaamispaikkaan.

Tapahtumassa esittelet lyhyesti (5min) oman tuotteesi tai ideasi, jonka jälkeen opiskelijat ja asiantuntijat kommentoivat ja keskustelevat sen kehittämisestä ja esittelyn herättämistä ajatuksista. Saat tilaisuuden jälkeen kirjallista palautetta.

Tilaisuudessa saat välitöntä palautetta tuotteesi tai ideasi jatkokehitykselle terveys- ja liikuntateknologian sekä terveys- ja hyvinvointialan ammattilaisilta, palveluntarjoajilta ja opiskelijoilta. Lupaavimmat ideat ja tuotteet voivat saada tukea jatkokehittämiselle sekä apua esim. lääkinnällisen laitteen kehittämiseen tai muihin lupaprosesseihin liittyen. Tuotetta voi päästä testaamaan aidossa laboratorioympäristössä Terveyskampus Turun testialustoilla. Pilotointi ja yhteiskehittäminen käyttäjäorganisaatioiden kanssa on mahdollista REDI SOTE-hankkeen kautta.

Raadissa on mukana myös terveys- ja liikuntateknologian tulevia ammattilaisia. Tapahtuman kautta saat mahdollisuuden hyödyntää
opinnäytetyön tekijöitä tai korkeakouluharjoittelijoita oman ideasi jatkokehittämiseksi mm. terveysteknologian, fysioterapian, hoitotyön ja ohjelmoinnin alalta tai rekrytoida kesätyöntekijöitä yrityksesi tarpeisiin.

Lisätietoa: kimmo.tarkkanen(a)turkuamk.fi

ILMOITTAUDU MUKAAN tästä linkistä 4.3. mennessä!
Ensimmäinen tapahtuma järjestetään 23.3. Paikkoja on rajattu määrä!

 

Tiedot

Päivämäärä:
23.03.2022
Aika:
09:00-10:00

Tapahtumapaikka

On line -tapahtuma

Järjestäjä

Health Campus Turku
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto