Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Turun Seudun Yrityspalveluyhdistys ry esittää… Siltala Consulting: Myynti kasvuun!

Turun Seudun Yrityspalveluyhdistys ry esittäytyy

Turun Seudun Yrityspalveluyhdistys ry on verkosto asiantuntijayrityksiä jotka tarjoavat asiantuntijapalveluita yritystoiminnan eri osa-alueilla.

Turun seudun Yrityspalveluyhdistyksen jäsenyritykset tarjoavat maksuttoman neuvontakerran esimerkiksi rahoitus-, juridiikka- tai vakuutusasioihin liittyen. Kysy lisätietoja lähetemahdollisuudesta yritysneuvojilta ja kasvuvalmentajilta.

Yrityspalveluyhdistyksen asiantuntijailloissa joku asiantuntijajäsenistä vetää ilmaisen työpajan yrittäjille jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus verkostoitua muiden asiantuntijajäsentemme ja osallistuvien yrittäjien kanssa.. Tällä kertaa vuorossa on asiantuntijajäsenemme Siltala Consulting.

Siltala Consulting: Myynti kasvuun!

Myynti kasvuun! on työpaja toimiville kasvuhaluisille yrityksille jotka kaipaavat vinkkejä myynnin vauhdittamiseen.  Voit ilmoittautua tapahtumaan täällä.

Siltala Consultingin Johanna Siltalan vetämässä työpajassa käsitellään seuraavia asioita:

  • Asiakasymmärryksen merkitys
  • Kilpailuvaltin viestintä ja myyntiargumenttien selkeys
  • Leadien hankinta – Miten rakennetaan hyvä potentiaalisten asiakkaiden lista
  • Prospektointi – Miten keskitytään oikeisiin uusiin asiakkaisiin
  • Kontaktointi

Johanna Siltalalla on yli 20 vuoden kokemus isoista bränditaloissa: Orklalla tuotepäällikkönä, Cloetalla markkinointipäällikkönä ja Raisio Yhtymän Elintarvikedivisioonan markkinointijohtajana.

Johanna perusti Siltala Consulting yrityksensä vuonna 2013 ja on siitä lähtien auttanut niin pk-yrityksiä kuin isompiakin yrityksiä kasvuun. Kehitysprojekteja on kertynyt jo yli 120 kpl.Johannalla on kokemusta myös start-up maailmasta kun hän toimi start-up yrityksen vuokrajohtajana tehden tuotekehitystä, investoriesityksiä ja pitchauksia, kansainvälistä myyntityötä, verkkokauppaa, some-markkinointia.

Johanna Siltala/ Siltala Consulting on yksi Turun Seudun yrityspalveluyhdistyksen asiantuntijajäsenistä sekä ELY:n Yritysten kehittämispalvelun kilpailutettu asiantuntija.

Ohjelma:

16:45 Ovet aukeaa

17:00 Myynti kasvuun -työpaja, Johanna Siltala, Siltala Consulting

18:30 Verkostoitumista ja naposteltavaa

20:00 tilaisuus päättyy

Kaikki Tapahtumat