Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Omistajanvaihdoskonferenssi

02.11.2022 | 09:0016:00

""

Omistajanvaihdoskonferenssi kokoaa jälleen yhteen päättäjät, asiantuntijat ja yrittäjyydestä kiinnostuneet keskustelemaan yrityskauppojen ja yritysten sukupolvenvaihdosten vauhdittamisesta.

Konferenssi järjestetään Naantalin Kylpylässä live-tilaisuutena 2.11.2022 klo 10–16. Aamukahvia on tarjolla klo 9.

Omistajanvaihdosfoorumin koordinoimassa konferenssissa kuullaan valtiovallan terveiset omistajanvaihdosten mahdollistajille ja tekijöille, tarkastellaan ilmiötä eri näkökulmista, julkistetaan vuoden 2023 omistajanvaihdosasiantuntijaa, käydään  paneelikeskustelu yritysten kasvun ja omistajanvaihdosten yhteydestä, verkostoidutaan sekä kuullaan kokemuspuheenvuoro yritysvälittäjän auktorisointi -tutkinnosta. Myös mentalisti Pete Poskiparta saapuu paikalle aiheuttamaan ihmetystä.

Tarvittaessa Naantalin Kylpylälle järjestetään bussikuljetus Turun Kupittaalta Helsingistä junalla saapuville sekä bussikuljetus suoraan Tampereelta. Kuljetukset toteutetaan, jos kysyntää on tarpeeksi (voit ilmoittua kuljetukseen tapahtuman ilmoittautumislomakkeella).

Mikäli haluat saapua Naantalin, vaikkapa jo edellisenä päivänä, kysy konferenssiin osallistuvien erikoishintaisista majoitus- ja palvelupaketeista Naantalin kylpylältä: varaukset 02 445 5100/ sales@sunborn.fi tai suoraan netistä www.naantalispa.fi koodilla PROKONFERENSSI.

Omistajanvaihdoskonferenssi on osa Omistajanvaihdosviikkoa. Viikon aikana järjesetään useita kohtaamisia verkossa ja kasvokkain asiantuntijoille, ostajille, myyjille, luopujille ja jatkajille. Tutustu Omistajanvaihdoskonferenssin ja Omistajanvaihdosviikon muuhun ohjelmaan. Ohjelmat täydentyvät ja täsmentyvät ennen niiden toteuttamista.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Tee myös ehdotuksesi vuoden 2022 omistajanvaihdosasiantuntijaksi.

Tilaisuudet koordinoi Omistajanvaihdosfoorumi, jonka jäseniä ovat Työ- ja elinkeinoministeriö, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Suomen Yrittäjät, Perheyritysten liitto, Finnvera, Business Finland, Nordea, Suomen Yrityskaupat, Suomen Yritysvälittäjäin liitto, Suomen Uusyrityskeskukset, Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt, Suomen Yrityskummit, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu, Lappeenrannan-Lahden Teknillinen Yliopisto ja Oulun Yliopisto.

Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Lisätietoja

MIKA HAAVISTO
Omistajanvaihdoshanke, projektipäällikkö

SUOMEN YRITTÄJÄT
Kyllikinportti 2, 00240 Helsinki
PL 999, 00101 Helsinki
050 550 1993
mika.haavisto@yrittajat.fi
www.yrittajat.fi

Tiedot

Päivämäärä:
02.11.2022
Aika:
09:00-16:00