Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lisäävän valmistuksen seminaaripäivät / 3D-printing for Personalised Medicine

Lisäävä valmistus, eli 3D-tulostaminen on alati kasvava sektori. Turun talousalue on nopeasti noussut Suomen kärkialueeksi teollisen ja terveysalan lisäävän valmistuksen alueella. Tavoitteena on vahvistaa tätä kehitystä ja tuoda yhteen alan asiantuntijat, osaajat, yritykset, korkeakoulut ja tutkijat.

Turussa kupittaan kampuskeskittymän alueelle kokoontuu kahden seminaaripäivän ajaksi 15.–16. kesäkuuta huippuammattilaisten joukko keskustelemaan 3D-tulostuksen nykyisistä trendeistä. Seminaaripäivien aikana esitellään myös lisäävän valmistuksen uudet suunnat ja Turun lisäävän valmistuksen klusteria.

15.6.2022 Teollinen 3D-tulostaminen

Ensimmäisen seminaaripäivän aiheena on luoda ajankohtaiskatsaus teollisen 3D-tulostamisen nykyhetkestä sekä tutustua tulevaisuuden näkymiin. Asiantuntijat, yritykset ja korkeakoulujen edustajat esittelevät lisäävän valmistuksen viimeisintä tekniikkaa ja kokemuksia alalta.

Katso ohjelma 15.6. ja ilmoittaudu mukaan.

16.6.2022 3D printing for Personalised Medicine – New Innovations for Customised Drug Delivery

Toisena seminaaripäivänä keskitytään Turun bio- ja lääkealan 3D-tulostus- ja materiaaliosaamiseen. Seminaarissa pääosissa ovat yritykset ja tutkimusryhmät, jotka ovat alan kansallista ja kansainvälistä kärkeä. Uudet innovaatiot yksilöllisten lääkevalmisteiden ja muiden yksilöityjen terveystuotteiden tulostamisessa ovat tuomassa lääketiedettä uudelle vuosisadalle.

Katso ohjelma 16.6. ja ilmoittaudu mukaan.

Kaikki Tapahtumat