Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Inklusiivinen matkailu -webinaari

""

Inklusiivinen matkailu -webinaari 15.2.2022 klo 9-11.00

Miten huomioida omassa liiketoiminnassa matkailun moninaiset kohderyhmät? Millaisia tarpeita heillä on ja miten viestin niin, että annan tietoa palveluni sopivuudesta erilaisia tarpeita omaaville kohderyhmille?

Valmentajana toimii esteettömän matkailun asiantuntija ja Suomen suosituimman esteettömän matkailun tietolähteen ja blogin Palmuaseman kirjoittaja Sanna Kalmari.

Webinaarin sisältö

  • Mitä tarkoittaa inklusiivinen matkailu?
  • Monimuotoisen matkailun eri kohderyhmiä (eri tavoin vammaiset henkilöt, sateenkaarimatkailijat, eri uskontojen ja kulttuurien edustajat)
  • Inklusiivisuus arvovalintana, brändin vahvistajana ja liiketoiminnan vahvistajana
  • Asiakkaan inklusiivinen palvelupolku
  • Inklusiivisuuden näkyväksi tekeminen viestinnässä yrityksissä ja alueella

Kestävää nostetta matkailuyrityksiin: Etelä-Suomi -hanke toteuttaa Helsingin, Espoon ja Turun seudun matkailuyrityksille kohdennetun webinaarin osana Matkailu kuuluu kaikille -kokonaisuutta.

Webinaari on maksuton ja toteutetaan Teams -alustalla. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja tapahtumaa edeltävänä päivänä linkin Teams-kokoukseen. Mukaan pääsee, vaikkei sinulla olisikaan Teams-sovellusta asennettuna koneellesi. Webinaari tallennetaan.

Ilmoittaudu webinaariin 14.2 klo 12 mennessä tästä linkistä: https://participate.enterespoo.fi/inklusiivinen-matkailu

Kestävää nostetta matkailuyrityksiin -hankkeella tuetaan matkailualan pk-yritysten toipumista ja kilpailukykyä kehittämällä uusia matkailutuotteita kansainvälisille markkinoille. Samalla kehitetään yritysten tiedolla johtamisen osaamista, kyberturvallisuutta ja kestävyyttä sekä huomioidaan eri kohderyhmien tarpeita matkailupalveluissa.

Hanke saa rahoituksensa Uudenmaan liiton ja Varsinais-Suomen liiton kautta Euroopan aluekehitysrahastosta osana covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia vuosina 2021-2023. Hankkeen toteuttavat Enter Espoo Oy, Helsingin kaupunki (koordinoija), Forum Virium Helsinki ja Turku Science Park Oy.

Lämpimästi tervetuloa!

Kaikki Tapahtumat