Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Starttipaja (liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien teko)

02.02.2023 | 09:0010:30

Oletko perustamassa yritystä? Anotko starttirahaa? Vai tarvitsetko pankkilainaa suurempia hankintoja varten? Sitä varten tarvitaan liiketoimintasuunnitelma.

Jos aloittaminen tuntuu vaikealta, tule mukaan Turku Science Parkin järjestämään liiketoimintasuunnitelman starttipajaan!

Keskitymme kahden illan aikana vain liiketoimintasuunnitelmaan ja laskelmiin. Starttipaja on maksuton ja se järjestetään toimitiloissamme Turun Kupittaalla osoitteessa Joukahaisenkatu 3 A. Starttipajan käytyäsi pystyt laatimaan itsenäisesti liiketoimintasuunnitelman sekä laskelmat.

Liiketoimintasuunnitelma eli LTS on yrityksen kirjallinen suunnitelma, jolla kerrot, miten käytännössä toteutat suunnittelemaasi liikeideaa. Suunnitelman laatiminen auttaa sinua jäsentämään liikeideaasi. Se on hyödyllinen ennen kaikkea sinulle itsellesi, mutta tarvitset suunnitelmaa myös rahoittajia ja mahdollisia sijoittajia varten.

Starttipaja pidetään kahtena peräkkäisenä torstaina 2.2. ja 9.2. klo 9.00-10.30.

Ilmoittaudu tästä.

Liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat muodostavat kokonaisuuden, ja siksi on tärkeää, että osallistut Starttipajan molempiin päiviin. Starttipajaan voi osallistua kerrallaan korkeintaan 12 henkeä.

Haluatko lisätietoja? Kysy lisää yritysneuvojiltamme Johanna Helmiöltä tai Johanna Ojarannalta. Tässä starttipajassa työskentelet heidän kanssaan.

Tiedot

Päivämäärä:
02.02.2023
Aika:
09:00-10:30