Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Eurooppa-foorumi

30.08.2023 | 09:00-01.09.2023 | 16:00

Vuonna 2023 Eurooppa-foorumi järjestetään 30.8.–1.9. Eurooppa-foorumin vuoden teemana on Muuttuva Eurooppa. Vuoden 2023 Eurooppa-foorumin tapahtumapaikkana toimivat Turun Taideakatemian ja konservatorion tilat osoitteessa Linnankatu 54–60, Turku. Katso lisätietoa:  Europe Forum – Eurooppa-foorumi

Eurooppa-foorumi edistää avointa, tutkittuun tietoon perustuvaa keskustelua kansalaisten ja päättäjien kesken.

Eurooppa-foorumi on alusta yhteiskunnalliselle keskustelulle, jossa pohditaan Suomen tämän hetkistä ja tulevaa roolia Euroopassa ja Euroopan unionissa pidemmän aikavälin perspektiivistä. Eurooppa-foorumissa tapaavat ihmiset elämän eri osa-alueilta: eri näkemyksiä edustavat poliittiset päättäjät, kansalaisjärjestöt, elinkeinoelämä, työmarkkinajärjestöt, asiantuntijat ja kansalaiset.

Tapahtuman seminaareissa, paneelikeskusteluissa, kyselytunneilla ja kansalaiskeskusteluissa käydään rakentavaa vuoropuhelua Euroopasta ja Euroopan unionin merkityksestä ja kehityksestä. Kohtaamiset Eurooppa-foorumissa kaventavat kuilua päätöksenteon ja kansalaisten arjen välillä.

 

Ilmoittautuminen Eurooppa-foorumiin alkaa 14.8.2023 (paikkoja rajoitetusti).

Ketterimmin pääset mukaan keskusteluihin virtuaalisen tapahtuma-alustan kautta (avataan Eurooppa-foorumin sivuille lähempänä tapahtumaa).

Kaikki Tapahtumat