Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Navigating towards eco-efficiency

10.06.2021 | 11:0013:30

Navigating towards eco-efficiency – Best practices and inspiring examples in AI, 3D and process development webinar

Agenda, registration and other information about this English-language event here.

Kohti ekotehokkaampaa meriteollisuutta – Ilmoittaudu mukaan EXOPRODIGI-hankkeen webinaariin!

Navigating towards eco-efficiency – Best practices and inspiring examples in AI, 3D and process development  -webinaarissa pureudutaan erityisesti uusien digitaalisten teknologioiden meriteollisuudelle ja laivaliikenteelle tarjoamiin mahdollisuuksiin. Webinaarissa kuullaan kokemuksia muun muassa tekoälyn ja 3D-teknologioiden hyödyntämisestä laivojen tehokkaammassa lastauksessa ja operoinnissa. Lisäksi paneudutaan digitaalisten sovellusten ja työkalujen hyötyihin telakkaprosessien optimoinnissa. Kokemuksista kertovat EXOPRODIGI-hankkeen asiantuntijat sekä keynote-puhujat Stefan Lampa (President, Kalmar Mobile Solutions) ja Anssi Lappalainen (Senior Project Manager, Awake.AI).

Webinaarin ajankohta on torstai 10.6.2021 klo 11.00-13.30 (CEST).

Järjestäjänä toimii EU:n Interreg Itämeren alueen ohjelman rahoittama EXOPRODIGI-hanke, jonka koordinoinnista vastaa Turun yliopiston Pan-Eurooppa Instituutti. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille puhtaammasta laivaliikenteestä ja meriteollisuuden digitalisaatiosta kiinnostuneille.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen webinaariin hankkeen verkkosivujen kautta:  https://ecoprodigi.eu/exoprodigi-navigating-towards-eco-efficiency  

Tiedot

Päivämäärä:
10.06.2021
Aika:
11:00-13:30

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

Turun yliopisto