Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Matka E-Commerce Berlin -messuille

04.05.202205.05.2022

""

""

Tervetuloa Turku Science Park Oy:n järjestämälle matkalle Berliiniin!

Saksan verkkokauppa kasvaa vauhdilla. Business Finlandin laatiman raportin mukaan tällä markkinalla on runsaasti mahdollisuuksia päästä hyötymään tästä kasvusta.. Ecommerce Berlin Expo 2022 lähestyy myös, ja sen mukana mahdollisuus ottaa oppia verkkokauppa-alan edelläkävijöiltä. Ecommerce Berlin Expo on yksi Saksan merkittävimmistä verkkokauppatapahtumista. Se houkuttelee joka vuosi yli 9 000 kävijää ja yli 200 näytteilleasettajaa.

Turku Science Park Oy järjestää kahden päivän matkan, joka alkaa vierailulla Suomen suurlähetystöön Berliinissä. Ohjelmassa on Saksan verkkokauppamarkkinaan tutustuminen sekä verkostoitumista SIBB-verkoston kanssa. SIBB on Berlin-Brandenburg -alueen ICT-klusteri, jossa on yli 250 yritysjäsentä ja tarkoituksena on rakentaa pitkäjänteistä yhteistyötä Turun ja Berliinin ICT -verkostojen kesken Europen ICT Alliance:n kautta. Seuraavan päivän ohjelmana on Ecommerce Berlin Expoon tutustuminen.

Lisätietoa:
https://ecommerceberlin.com/
https://www.sibb.de/en

Ohjelma:

 4.5. Keskiviikko

Finnairin aamulento Berliinissä 8.25
Siirtyminen suurlähetystön tiloihin
Tervetuloa Berliiniin
Yleiskatsaus Berliinin-Branderburgin ICT toimintaan
E-Commerce & Retail-Tech Germany -raportin esittely
SIBB-klusterin esittely
Yritystapaamiset lähetystössä
Delegaation yhteinen illallinen

5.5 Torstai

eCommerce Berlin Expo
Paluu Turkuun

Osallistuvat yritykset järjestävät itse omat lentonsa ja majoituksensa sekä ilmoittautuvat messuille täältä https://ecommerceberlin.com/. Messut ovat ilmaiset ja muista järjestelyistä ei koidu osallistuville yrityksille kuluja.

Pyydämme ilmoittautumista matkalle viimeistään 20.4. Pyydämme ilmoittamaan osallistuvien henkilöiden nimet, lyhyen yritysesittelyn sekä toiveita siitä, minkälaisia Berliinin alueen yrityksiä haluaisitte tavata keskiviikkona.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisätietoja: Timo Huttunen vastaa mielellään matkaan liittyviin kysymyksiin ja ottaa vastaan myös kehitysideoita!

Wir sehen uns in Berlin!

Tiedot

Alkaa:
04.05.2022
Loppuu:
05.05.2022

Järjestäjä

Turku Science Park Oy