Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Circular design -kehitysohjelma yrityksille on alkamassa

03.10.2022

Valmennusohjelma kestävän tulevaisuuden muotoiluun alkaa

Sekä yritysten johdolle että asiantuntijoille suunnattu, kiertotalouden mukaiseen muotoiluun keskittyvä Circular Design -valmennusohjelma on alkamassa loppusyksystä 2022. Ohjelman tavoitteena on tuoda muotoiluosaamista kiertotalouteen perustuvan liiketoiminnan kehittämiseen yrityksissä. 

Maksuttomaan pilottiohjelmaan haetaan mukaan eri toimialoilta yrityksiä, jotka haluavat kehittää toimintamalliaan sekä tuote- ja palvelusuunnitteluaan kohti hiilineutraalia kiertotaloutta. Osallistuvat yritykset haluavat myös panostaa konkreettiseen tekemiseen ja saada käytännön neuvoja liiketoimintansa kehittämiseen. 

Ohjelma koostuu kahdesta oppimispolusta: yritysjohdolle suunnatusta strategisesta tasosta sekä tuote- ja palvelukehitystyössä mukana oleville suunnatuista, käytännön työhön ohjaavista kokonaisuuksista.  

Ohjelma on strategisen Kiertotalousohjelman toimenpide ja sen toteutuksesta vastaavat Ympäristöministeriön ohjaamana muotoilun käyttöä yrityksissä edistävä Design Forum Finland ja kiertotalousasiantuntija Ethica Oy yhdessä seuraavien kumppaneiden kanssa: VTT, SYKE, Sitra, Frankly Partners, Miltton ja Alice Labs 

Haku ohjelmaan on avoinna 9.10.2022 saakka.

Katso lisätietoja ja hae mukaan: Circular Design – kehityspolku kohti kiertotaloutta – Design Forum Finland

Tiedot

Päivämäärä:
03.10.2022

Tapahtumapaikka

Online