15.08.2017

Tule mukaan 2017 China Europe Water Platform -tapahtumaan 21. - 22.9.2017

Turussa järjestetään syyskuussa vuoden 2017 suurin Kiinan ja Euroopan välinen vesialan tapahtuma, jossa yrityksillä on mahdollisuus esitellä osaamistaan ja luoda kontakteja ulkomaisiin yrityksiin. 

Tilaisuuteen odotetaan 40-50 kiinalaisyritystä sekä Euroopan merkittävimpiä vesialan yhtiöitä. Kiinalaisyritysten tavoitteet vaihtelevat – osa etsii tuotteita, osa yhteistyökumppaneita, osa teknologiaa. Lisäksi mukana on muutama kiinalainen sijoitusyhtiö.

Tapahtuma tarjoaa matchmaking-palvelun, joka helpottaa yhteisten intressien löytymistä ja tapaamisten sopimista ulkomaisten yritysten kanssa. Palvelun avulla kontakti voidaan luoda jo ennen tapahtumaa ja keskusteluja jatkaa itse tapahtumassa Turussa. Yrityksillä on myös mahdollisuus esitellä osaamistaan ja luoda kontakteja näyttelyalueella.

Tapahtuman pääjärjestäjä on maa- ja metsätalousministeriö. Tapahtuma ja kaikki oheispalvelut (mm. oma pöytä) ovat maksuttomia.

Suosittelemme mahdollisimman aikaista ilmoittautumista, jotta  yrityksellesi pystytään löytämään parhaat mahdolliset kumppanit matchmaking-osuuteen: https://www.2017cewp.org/registration/

Matchmaking-tapahtumaan rekisteröityneet yritykset: https://www.b2match.eu/cewp2017

 

Tapahtuman verkkosivu www.2017cewp.org.